cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Un Hidalgo innocent que en va enganar molts

La foto que, a l'edició d'ahir, il·lustrava la primera plana de Diari de Balears va gaudir de molt d'èxit. De fet, varen ser molts els baleàrics que es posaren en contacte amb la redacció d'esports per mostrar la seva sorpresa per la decisió de l'actual president de la UE Salamanca, que preveia l'adquisició de l'Atlètic Balears per convertir-lo en alternativa al Mallorca. I també hi va haver lectors que varen felicitar sentidament Guillem Frontera per la seva, fins ara, desconeguda afició a la fotografia. Era, com molts varen suposar, la broma amb què DdB sorprenia els seus lectors en el dia dels Innocents.

La delegada del Govern, Catalina Cirer, també es va apuntar a les innocentades. A través de les ones d'Ultima Hora Radio va deixar molt clar que, en deixar de ser delegada, li encantaria ser presidenta del Mallorca, encara que sabia la responsabilitat que té aquest càrrec.

El diari Ultima Hora va apostar per estrenar una pista de neu artificial a na Burguesa. El diari va voler oferir les declaracions del primer a llenegar per la neu: el president Jaume Matas.

Els que també varen posar-hi imaginació varen ser els redactors d'El Periódico, que s'inventaren que el batle de Barcelona prohibiria barbes i bigots. Els primers a obeir varen ser Pasqual Maragall i Narcís Serra, que es feren una foto ben afaitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris