cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Els actors de l'«Adoració dels Reis» comencen el compte enrere

L'Adoració dels Reis ja està enllestida. Aquesta obra de Llorenç Moyà, que cada any es representa el dia dels Reis a l'espai de les Voltes (si el temps ho permet) canvia, en cada edició, de cares. Gent coneguda del món social, polític i cultural s'avé a canviar radicalment d'activitat i es transforma, per unes hores, en els personatges que tan bé va descriure l'autor binissalemer.

Ahir, en el Casal Balaguer, va tenir lloc el primer assaig amb vestits. Com sempre, Bernat Pujol va supervisar els darrers detalls i va suggerir alguns canvis en els vestits d'Herodes, el secretari... Patrícia Trapero també voltava nerviosa pel casal encara que no és la primera vegada que s'encarrega de la direcció de l'Adoració.

En aquesta ocasió serà el pianista i exdirector del Conservatori Miquel Estelrich l'encarregat de donar vida a un dels personatges més malvats, el rei Herodes. Josep Biel Pomar, coordinador de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, serà el secretari del rei. El majordorm, en aquesta ocasió, serà Montse Pablo.

Els tres reis seran Sebastià Barceló-Melcior (PP) ; Andreu Crespí-Gaspar (PSOE) i Mateu Morro-Baltasar (PSM). Els patges dels reis seran Joan Font (patge de Melcior); Carme Sagrado, regidora de Cort (que segur que brodarà el paper de patge del rei Gaspar) i Margalida Blanquer, de protocol de l'Ajuntament, que farà de patge del rei Baltasar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris