algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Passions mediterrànies amb jocs de llum dialoguen amb les notes del piano

El teatre de Manacor acull «Cadències», concert amb paraules

81078

Andreu Riera i Miquel Mestre en el cartell del concert.

La paraula com un instrument més, les mans d'un dels pianistes mallorquins amb més projecció internacional i, com a rerefons, una escenografia que hi posarà una nota de color. Tres expressions artistístiques es combinaran per oferir un gran concert, únic i «irrepetible». És una família amb molt d'art que l'ha mesclat en un original espectacle que du per títol Cadències: un concert amb paraules. El pianista manacorí de reconegut prestigi Andreu Riera i els seus cunyats, Miquel Mestre "escriptor" i Llorenç Burgos "pintor" són els tres artífexs d'aquest concert que avui tindrà lloc a les 21.30 hores en el Teatre Municipal de Manacor.

El pianista Andreu Riera és conegut arreu del món i ha obtingut nombrosos premis al llarg de la seva extensa carrera professional. Actualment resideix a Londres.

La idea de fer un concert d'aquestes característiques va néixer ara fa un any. Va ser en un dinar de família quan es varen reunir els tres artistes i varen decidir que havien de fer alguna cosa plegats. Es fixaren un termini màxim d'un any i han complert la promesa, una promesa que quedarà materialitzada avui damunt l'escenari del Teatre Municipal.

La música elegida per a aquesta ocasió és un repertori clàssic: preludi i fuga de Bach, sonata de Mozart, un preludi de Bruyères i Scherzo número 2, Op. 31 de Chopin. Aquesta serà la part musical. Després s'intercalaran les paraules de Miquel Mestre, que va manifestar que: «En aquest concert la paraula és com un instrument més».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris