algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

La Creu Roja té ja més de 200 juguetes per als nins necessitats

Els dies 3, 4 i 5 de gener repartiran els regals de la campanya de recollida

La campanya de Creu Roja Joventut No els castiguis sense jugar arriba ja als darrers dies. A partir del dia 3 de gener i fins al 5, dissabte dels Reis, es començaran a repartir les juguetes que han arribat gràcies a la solidaritat de la gent. Fins ara se n'han rebudes més de dues-centes. Però són molts els nins que encara podrien quedar sense un regalet per a aquesta nit d'il·lusió. La Creu Roja necessita l'ajuda de tothom.

Qualsevol jugueta nova no bèl·lica i no sexista serà benvinguda. La Creu Roja vol aprofitar aquestes festes de sentiments més oberts i solidaris per ajudar els autèntics protagonistes del Nadal: els nins.

La campanya de recollida de juguetes compleix enguany la desena edició, tot i que s'ha potenciat en els darrers tres anys. L'objectiu és clar: promoure una resposta social solidària per oferir juguetes als nins que no en reben i conscienciar els ciutadans de les situacions de desigualtat existents.

Per aquest motiu, ahir es va fer un acte al cinema Nuevo Hispània que consistí en la projecció de la pel·lícula Els Borrowers. El pagament de l'entrada s'havia de fer amb una jugueta nova, però la iniciativa no va tenir gaire ressò. No obstant això, encara som a temps de solucionar aquest petit entrebanc.

Hi ha diverses maneres de col·laborar amb la campanya de recollida de juguetes: o bé aportant joguines noves i educatives o bé assistint a les activitats i fent-ne difusió als barris i entre la família i els amics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris