algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

1999: les Balears ho tindran tot per aconseguir-ho tot

L'any que entra, el 1999, serà un gran any per a les Illes Balears en línies generals. Així ho va afirmar l'experta en paraciències Casandra, qui s'ha oferit a fer una sèrie de prediccions que afecten no només l'any entrant sinó també el 2000. En definitiva, tot un canvi de segle.

Per començar, Casandra ha predit que el nou any serà molt important per a l'economia balear. «Hi haurà un increment molt important del turisme de qualitat», afirma l'experta en paraciències, qui afegeix que des de la política es prendran grans mesures per a la contenció del creixement urbanístic a les Illes i sobretot a Mallorca, la més afectada per aquest tema. «La idea de protecció del nostre entorn es refermarà per part del Govern», subratlla.

Respecte a l'afluència de turistes alemanys, Casandra preveu que aquells que quedin a residir a l'Illa s'acabaran integrant, «com ja ho varen fer els francesos i els anglesos en el seu moment».

Una altra de les grans fites importants que es poden conquerir des de les Balears es troba en el món de l'esport. «El Mallorca pot ser campió de Lliga i Cúper es quedarà», afirma Casandra. Per a Carles Moyà també preveu un bon any. «És verge, i, per tant, ho tendrà molt bé durant el 99. Pot assolir molts grans triomfs encara», vaticina. No podria ser menys la Universíada, la qual, des del punt de vista d'aquesta experta, «serà un gran èxit».

En l'àmbit de la política, Casandra preveu que segons els signes astrològics dels líders no es produiran grans variacions. «Hi haurà sorpreses, però no les que tothom s'espera», comenta misteriosa. Al seu parer, l'actual president del Govern balear, Jaume Matas, té moltes possibilitats de continuar al capdavant de l'Executiu autonòmic. També el batle de Palma continuarà dirigint el consistori de la capital, segons afirma amb rotunditat.

No serà tan afortunat el conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, qui, «tot i que pot ascendir molt quant a la imatge, podria perdre la batlia d'Alcúdia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris