algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

«La degradació del barri i les grans superfícies ens obliguen a tancar»

El 31 de desembre desapareix el celler Cirer de la zona del Sindicat

El 31 de desembre de 1998 sempre serà una data especial per a Miquel Cirer, propietari del celler Cirer, situat a la zona del Sindicat. El celler tanca després de 87 anys de vivències i tertúlies perfumades pel sabor del vi.

La sort del celler Cirer, situat en el carrer de Llotgeta, és la mateixa d'altres establiments d'aquest barri que han patit les consequències de la seva degradació i l'increment del grans establiments. «No aguantam la pressió de les grans superfícies i ho hem de deixar. Estan acabant amb nosaltres», diu amb un to d'amargura Miquel Cirer, de 49 anys, que des dels 13 anys ha trepitjat aquest establiment. Ara l'abandona «amb tristor» per tot el que ha significat per a tota una nissaga de treballadors.

El celler Cirer, situat curiosament en un barri que el dimarts va rebre una pessigada de la loteria de Nadal, ja no vendrà participacions d'El Niño per repartir esperança entre els veïns. «Els clients fixos encara no s'han fet a la idea i lamenten que passi això. Són molts d'anys visitant el nostre celler de bon matí, són molts d'anys de berenars, de comentaris sobre futbol i la mateixa vida. I això serà història».

Segons relata Miquel, l'any que ve només quedarà un celler en tot el barri. «En els darrers anys han desaparegut el celler Ripoll, el celler Can Meca i Can Hermanos i algun altre més», fa memòria el propietari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris