algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Una part del segon premi de la Loteria de Nadal, venut a Palma

La «Grossa» ha correspost al número 21.856

L'administració de loteria número 5 de Palma, situada al carrer del Sindicat, ha venut una part del segon premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 144 milions de pessetes per sèrie i que correspon al número 7.308. El segon premi, que sortí a les 10'06 hores, va ser venut també a les administracions de Badajoz, Barcelona, Madrid i Pontevedra, entre altres.

La «Grossa», premi dotat amb 300 milions de pessetes per sèrie, ha recaigut al número 21.856. Ha estat el quart dels premis majors en sortir, s'ha venut a San Sebastián de los Reyes (Madrid), Alava, Alacant, Málaga, La Unión (Murcia) i Sabadell. El premi sortí a les 10 hores, 27 minuts, una hora després del començament del sorteig, i ha estat cantat pels nins Adrián Palacín i Emilio Fernández.

També ha estat venut a Balears, concretament al municipi de Campanet en forma de participacions al Bar Can Pere March, un dels quatre cinquens premis, el número 8.844, dotat amb 7.200.000 pesetas per sèrie. El número ha estat venut también a les administracions d' Alacant, Barcelona, Córdoba, La Coruña, Gerona, Madrid, Orense i Bilbao.

Així com avançava el sorteig, s'ha sabut també que l'administració número 22 de Palma de Mallorca ha venut una sèrie del número 10.423, agraciat amb un dels quarts premis del Sorteig Extraordinari de Nadal, dotat amb 30 milions de pessetes per bitllet.

Per a més informació poden consultar la pàgina web oferida per l' Organització Nacional de Loteries i Apostes de l' Estat. ONLAE

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris