cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

«El port de la Cibolla Blanca», nova destinació del Municipal de Palma

El Taller de Teresetes ofereix aquesta rondalla com a proposta nadalenca

Un espectacle per als nins i per a aquells que encara mantenen una ment infantil amb tota la il·lusió posada en les festes de Nadal. Així és El port de la Cibolla Blanca, la rondalla que ens ofereix el Teatre Municipal de la mà del Taller de Teresetes per a aquestes dates tan especials.

Teresetes gegants i actors humans s'uneixen en un diàleg damunt de l'escenari per narrar la història d'en Robert, fill d'una família de comerciants mallorquins decidit a fer el primer viatge tot sol i anar amb el llaüt de son pare a vendre les ametles a França. Les aventures estan servides, endinsades en un món màgic en què corsaris, pirates, princeses i sirenes tenen cabuda.

Aquesta és la segona obra del Taller de Teresetes, que s'estrena oficialment a Palma després d'haver-se presentat fa dos caps de setmana a Esporles, la vila natal dels membres de la companyia, amb un gran èxit de públic.

Lurdes Noguera, Mateu Perelló, Margalida Miguel-Gómara, Pau Cirer, Marià Tur i Marià Portàs, que s'ha encarregat de l'adaptació, l'escenografia, la música i la direcció, són els sis membres del Taller de Teresetes, que han treballat de valent durant un any per poder tirar endavant l'obra.

El port de la Cibolla Blanca estarà en cartell al Municipal fins dia 3 de gener, excepte els descansos del 25 i del 31 de desembre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris