algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Clinton i Starr, homes de l'any de Time

La revista designa les persones que més han afectat la vida dels EUA el 1998

90610

La revista Time nomenà el president dels EUA, Bill Clinton, i el seu sagaç inquisidor, el fiscal especial Kenneth Starr, com els seus «homes de l'any» en la seva edició d'aquesta setmana.

La portada de la revista mostra un Clinton amb aire determinat projectant una ombra sobre un fiscal amb ulleres, Starr, l'home la investigació del qual sobre una sèrie d'escàndols menors conduí inexorablement al judici de destitució del president, decidit dissabte passat per la Cambra de Representants.

«Per primera vegada, vàrem prendre la nostra decisió a la darrera setmana», explica la direcció de la revista en una carta als seus lectors, ja que en un principi considerà designar Hillary Clinton, la primera dama dels EUA, com la personalitat de l'any.

Però, conta Time, al final es tingué en compte «la persona o les persones que més afectassin la informació i les nostres vides per bé o per mal i personificassin el que va ser important a l'any».

«Durant dècades, discutírem la significació del duel Clinton-Starr» i qui «reescrigué el llibre sobre crims i càstig i va dur endavant, més enllà de les raons, una batalla les víctimes de la qual no acabarem de contar».

El president Clinton ja havia estat elegit «home de l'any» el 1992, després de la seva elecció com a president.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris