muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
17°

Xesc Forteza estrena dimecres l'obra «Me n'afluix per no triar»

Arriba Nadal i, a més dels torrons, regals, betlems i altres costums... arriba l'incombustible Xesc Forteza al Principal de Palma.
Enguany toca Me n'afluix per no triar, una adaptació que ha fet el mateix Forteza d'una obra que Fernando Soto va titular originàriament Agnus Dei i que s'estrenarà dimecres que ve. Forteza ha fet una interpretació lliure del text original que va escriure Soto.

En aquesta ocasió, el públic fidel que té el comediant el podrà veure vestit de capellà. L'acompanyaran damunt de l'escenari Francesca Bovern, Maria Reus, Lina Terrasa, Joan Bibiloni, Joan Maria Melis i Joan Carles Bestard, un actor jove que s'ha incorporat en aquesta ocasió a la companyia de Forteza.

Aquesta obra romandrà durant totes les festes de Nadal en cartellera en el Teatre Principal. Malgrat això, Forteza va ser crític amb la gestió que es fa en aquest recinte i va assegurar que un «teatre mai no pot anar bé si el dirigeix un polític». De tota manera, aquests estires i arronses amb la direcció del Principal ja vénen de lluny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris