cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

L'Acadèmia de la Cuina i el Vi para bona taula per Cap d'Any

L'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca, una de les institucions gastronòmiques més rellevants de l'Illa, es reuní ahir a la casa de Pep Lluís Vidal Alcover, a Consell, sota la presidència del notari Raimundo Clar per celebrar el tradicional dinar de Nadal.

Els trenta-tres acadèmics, després de seure's en una taula molt bon parada, degustaren plats típics nadalencs, que consistien en butzetes de tord i ostres com a aperitiu; el conegut empresari cinematogràfic Joan Olives preparà uns canelons nadalencs, la recepta dels quals va ser revetllada de forma precisa i minuciosa pel xef; Pep Vidal i la seva esposa, Mimida, per la seva banda, oferiren dos indiots farcits de perdiu i tords amb moniatos, un plat soberbi i difícilment igualable.

Merengues amb xocolata i els pastissos de Xisco Moranta, de sa Pobla, posaren el punt i final d'un menjar que es va acompanyar de la selecció de vins del gourmant Julio Martínez Almoyna: Merlot de B. Torres, Chateau Figeac de Saint Emilion, champgane Henri Abelé i Porto Barros del 87.

A més dels ja citats amb anterioritat, i entre altres acadèmics de la bona taula, assistiren al dinar l'exministre Santiago Rodríguez Miranda; el psiquiatre Antoni Contreras; els missers Jaume Ensenyat i Pep Morell; i els empresaris Pep Roses, Pep Lluís Ferrer, Nicolau Pomar i Rafael Salas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris