cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Mir: «Des de l'OCB volem relacionar els diferents àmbits socials de les Illes»

Avui s'atorguen els premis 31 de desembre a la Nit de la Cultura

93066

Antoni Mir.

Avui vespre la cultura serà la gran protagonista de la vetlada. L'Obra Cultural Balear atorga els premis 31 de Desembre en el marc de la Nit de la Cultura. Enguany el premi que atorga la junta directiva de l'Entitat ha estat per a la Gran Enciclopèdia de Mallorca, que ha editat el Grup Serra, empresa editora de Diari de Balears.

El president de l'OCB, Antoni Mir, explicà que «enguany hem volgut premiar gent procedent de totes les Illes. També hem volgut reconèixer els col·lectius. En aquest sentit em sum a un editorial aparegut al vostre mitjà on es deia que els col·lectius són la base de la vitalitat de la societat civil, una vitalitat digne d'admirar. Crec que des de l'OCB s'està treballant per fer una tasca de relació entre les societats i persones més actives dels diversos àmbits socials de les Illes Balears».

Mir explicà que «aquests premis són necessaris, perquè es donen a l'acció cívica, a persones i col·lectius que s'han compromès d'alguna manera amb el país, que esdevenen una referència i marquen una línia en la vertebració de la societat civil. Reconèixer aquestes tasques, difondre-les i fer-les servir com estímul és molt necessari avui, l'any que ve i el proper segle».

Una de les principals novetats que ofereix enguany la Nit de la Cultura és la cobertura televisiva. «Nosaltres estam molt contents que s'hagi millorat la cobertura televisiva a través dels canals internacionals de televisió de Catalunya. Sempre ha estat desitjable que la realitat de les Balears pugui arribar arreu del món».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris