nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Jazz Camera Trio fusiona música clàssica i jazz amb sonaritat pròpia

El grup presenta el seu disc avui en el Centre de Cultura de Sa Nostra

Una fusió d'instruments, tres professionals amb diferents influències musicals, tres alquimistes que s'han engrescat en un projecte nou, original i que han acostat la música clàssica i el jazz amb una sonoritat pròpia i han aconseguit un estètic resultat materialitzat en un disc, enregistrat a Ona digital. Aquesta és la carta de presentació de Jazz Camera Trio, integrat per Antoni Miranda, Armando Lorente i Baltasar Clar. El treball d'aquests experimentats músics du per títol el nom del conjunt.

El que s'ha cercat bàsicament en l'enregistrament ha estat la sonoritat en músiques ja compostes però també temes propis. Hi ha peces des de Miles Davis, Chick Corea o Dave Brubeck fins al minimalisme de Rud Wiener o Paul Smadbeck; també hi ha tangos de Piazzola i partitures de Bach. Per poder plasmar tots aquests estils en idees s'ha recorregut a ordinadors, instruments de percussió de l'antic Orient, guitarres acústiques, elèctriques i sintetitzades, contrabaix i vibràfons.

L'any 1995 els tres components de Jazz Camera Trio es varen decidir a ajuntar-se per experimentar aquesta mescla i amb l'objectiu que les diferents influències musicals del darrer quart de segle trobassin una via de comunicació que no els obligàs a definir-se en un corrent musicocultural determinat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris