nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

El teatre de somnis premonitoris a la vila

El municipal de Manacor presenta des d'avui i fins el 22 de desembre «Dakota»

No són supersticiosos, són 13 i de fet fins ara els ha anat molt bé. Ara, «Teatre de la Vila», s'enfronten a un nou i «dur» repte com és la posada en escena de l'obra de Jordi Galceran Dakota que representaran al Teatre Municipal de Manacor des d'avui i fins el proper dia 22 de desembre. Una comèdia amb moltes de sorpreses. Conta la història d'un dentista " Hipòlit" que té somnis, que ell creu premonitoris. Somnia que la seva dona "Laura" s'entén amb un protèsic dental. La gelosia que li provoca aquest presagi i l'obssesió per comprovar-ne la veracitat el porten a rocambolesques estratègies per enxampar la seva dona amb el protèsic. Veritat, fruit de la casualitat o tot és mentida? Quan algú s'obssesiona per una cosa i va investigant al final succeix. Això és el que conta Dakota, una obra que pot donar lloc a lectures diferents. Una comèdia divertida i que fa que l'espectador pensi.

Dakota en aquesta ocasió ha estat dirigida per Miquel de Marchi i les interpretacions corren a càrrec d'un parell dels actors de Teatre de la Vila: Biel Pascual "Hipòlit", Maria Bosch "Laura", Joan Josep Martinez "Guillem", Magdalena Timoner "en el paper de policia" i Pere Sansó "Persy".

Pep Brunet i Biel Pascual parlaren de l'experiència de representar una obra que ha conquerit el públic català i que està avalada per les millors crítiques. «Es una obra una mica dificil de posar en escena perquè té moltes lectures. És una mica diferent a tot el que havíem fet fins ara i això ha suposat un bot molt gran per a nosaltres», manifestava Pep Brunet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris