cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Els somnis de Marilyn Monroe, valorats en 5 milions

La casa de subhastes Sotheby's va vendre dimarts una carta de Marilyn Monroe, escrita als 16 anys, que revela la vida d'abandonament que va viure l'estrella en la seva joventut, per 43.125 dòlars (devers sis milions de pessetes).

Es preveia un preu de devers 20.000 o 30.000 dòlars per aquesta carta, que finalment va ser adquirida per la citada xifra per un col·leccionista anònim, que va licitar per telèfon.

En aquest text, escrit el 16 de febrer del 1943, es dedueix la desolació de Norma Jean, que passà gran part de la seva infantesa en orfanats, on va patir nombrosos abusos, abans de convertir-se en un dels símbols sexuals d'aquest segle.

A la seva carta a Grace McKeen Goddard "amiga i tutora davant la llei, que sempre va encoratjar Norma Jean en els seus somnis de convertir-se en estrella" la jove explica la seva emoció davant la perspectiva de trobar-se per primera vegada amb son pare.

«Gracie, no pots imaginar com estic d'emocionada perquè coneixeré, a la fi, mon pare. Només esper que ell també em vulgui veure», va escriure Norma Jean. Segons Sotheby's, és poc probable que es produís l'encontre amb son pare, aspecte que no ha pogut ser comprovat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris