cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Concurs de betlems respectuosos amb el medi a Titoieta Ràdio

Titoieta Ràdio organitza, obert a tots els residents d'Algaida, Pina i Randa, un concurs de betlems respectuós amb el medi natural. El concurs pretén potenciar la figura del pessebre enfront de l'arbre com a element decoratiu de Nadal amb el convenciment que el betlem és la manifestació plàstica més genuïna de la celebració de Nadal als països de la Mediterrània.

El concurs és organizat per Titoieta Ràdio i l'Associació de Mares i Pares del Col·legi Públic Pare Pou d'Algaida i compta amb el patrocini de Sa Nostra, caixa de Balears. Per participar-hi, cal apuntar-se abans de dimarts dia 22 de desembre al Col·legi Pare Pou, a la Biblioteca Municipal o bé a les oficines de Sa Nostra d'Algaida. Hi haurà quatre premis: 1r, 2n, 3r i un premi especial al betlem més original. A més, tots els participants rebran un petit obsequi.

Com no podria ser d'una altra forma, es valorarà la utilització de plantes silvestres per així contribuir a la conservació del medi natural. El jurat del concurs passarà a veure els betlems dia 26 de desembre a partir de les quatre de l'horabaixa.

Per difondre les activitats de Nadal de Titoieta Ràdio s'ha editat un full informatiu amb un consell ben clar del Grup d'Ornitologia Balear (GOB) per a aquestes festes: «Per Nadal no sembrem la mort als nostres boscs».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris