algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Xavier Fiol: «Incidiré en el diàleg social per donar a conèixer el món de l'art»

El galerista ha substituït Joan Guaita al capdavant de l'associació del sector

Xavier Fiol va ser elegit ahir president de l'Associació Independent de Galeries d'Art de Balears, i pren el relleu del que ha estat al capdavant durant els dos darrers anys, Joan Guaita.

Fiol va assegurar que entre els seus objectius es trobava el de «continuar fent incidència a generar un diàleg amb la ciutadania i amb les institucions per donar a conèixer el món de l'art, una tasca que Joan Guaita ha desenvolupat molt bé».

La de Xavier Fiol era l'única candidatura presentada davant el relleu que s'imposava en haver-se complit els dos anys de gestió de Guaita, per un imperatiu de l'associació que contempla que el president en funcions no pot tornar a presentar candidatura en transcórrer aquest període de temps. «No obstant això, ara ens hem plantejat modificar els estatuts per eradicar aquesta mesura i permetre que s'ampliï la gestió fins a quatre anys», afirmà Guaita, qui no descarta tornar a presentar-se a l'elecció en un futur, «ja que he quedat molt satisfet de l'experiència i m'he sentit molt orgullós de poder representar el col·lectiu de galeristes en els darrers dos anys».

Tant Xavier Fiol com Joan Guaita estan convençuts que encara queda molta feina per fer des de l'associació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris