algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Baleart tanca les portes generant un negoci de 360 milions

Diumenge passat va tancar les portes Baleart 98, una fira que han visitat setanta-mil persones en deu dies. Una xifra que queda un poc lluny de les perspectives que els responsables de la fira s'havien fixat. S'ha d'assenyalar que el dia de la inauguració, el president Matas va dir que enguany s'havien d'ultrapassar els cent mil visitants.

De tota manera, el nombre de visitants no té res a veure amb el volum de negoci generat, que enguany ha estat de tres-cents seixanta milions, seixanta milions més que l'any passat.

En l'acte de clausura es varen adjudicar vint-i-quatre noves cartes de mestres artesans. Amb aquestes noves incorporacions, les cartes de mestres artesans a les Illes Balears puja a un total de 448, mentre que la xifra d'empreses artesanes amb Document de Qualificació Artesanal és de 177.

El recinte firal de Palma obrirà les portes novament el pròxim 27 de desembre, i fins el dia 4 de gener, amb motiu de la celebració de la cinquena edició de Pista d'Aventures, amb jocs i sorpreses per als nins i joves. Fires i Congressos de Balears organitza també, del 27 de desembre al 4 de gener, la Pista d'Aventures de Menorca, que tindrà lloc en el recinte firal Sebime de Maó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris