nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

El X Certamen fotogràfic Fent Carrerany ja té guanyadors

El X Certamen de fotografia que organitza l'associació cultural Fent Carrerany, amb el patrocini del Consell Insular de Mallorca, ja és història. Quasi cent obres, de les quals n'hi havia que havien arribat des de Menorca i Barcelona, repartides en els diferents apartats, lluitaren per poder guanyar alguns dels premis. El jurat, format per Lluís Maicas, Antònia Calafat i Antònia Vicenç, va tenir feina per poder atorgar els premis, ja que la qualitat de les obres presentades els ho va posar difícil. Després de més d'una hora de deliberació decidiren premiar les següents obres: en l'apartat juvenil, el guanyador va ser Rafel Sedano Porcel i en l'apartat local, Jaume Mestre Llompart. Més els va costar poder decidir els guanyadors dels dos apartats amb més participació, en blanc i negre va guanyar una obra arribada des de Barcelona presentada per Juan Tejero López, i en segon lloc va quedar classificat Jaume Serra Serra. En l'apartat de color es repartiren els premis Mateu Barceló Pastor (en primer lloc) i Jordi Magrinyà Palmer.

El premi Mestre Pere de retrats, que atorga el jurat a l'obra que millor reflecteix la vida del poble i la seva gent, va ser per a Magdalena Soler i Vallori amb una preciosa fotografia d'una dona fent enfilalls de tomàtigues, una estampa difícil de veure actualment a segons quines contrades.

L'exposició de les obres presentades ha estat oberta al llarg del cap de setmana a la sala sa Capella Fonda i comentada per molta de gent, sobretot gent del poble, ja que n'hi ha que són protagonistes d'algunes fotos presentades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris