algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Sense capell i els sentiments de bat en bat

Tomeu Penya presenta «Penya al descobert», el nou disc que defineix com el més íntim i personal

74952

Tomeu Penya treu al mercat el seu disc més personal i íntim. .

T.Ayuga.

Íntim i personal, així és i així sonarà. En aquesta ocasió ha volgut descobrir-se i mostrar el seu costat més sensible, fruit del pas del temps. S'ha obert al públic i per primer cop, en devuit anys, s'ha llevat el capell per a la portada del seu nou disc. Penya al descobert és el darrer treball d'un dels músics mallorquins amb més èxit, tant dintre com fora de l'Illa. No cal dir molt més de Tomeu Penya. Ha cantat i continua cantant per a la seva gent, a Mallorca i a l'amor. Està orgullós de ser mallorquí i no s'amaga de les «arrels pageses que no pens abandonar».

Amb Penya al descobert són ja 17 els discs que formen part d'una extensa trajectòria musical. Tomeu Penya, en aquest darrer treball, ha continuat bàsicament la línia dels discs anteriors. «Quan ja has escrit més de 200 cançons poca cosa nova pot aportar. Això sí, tal vegada la novetat véngui perquè és una mica més acústic. Són cançons que no només estan fetes per escoltar sinó també per ballar», va dir Penya.

Referent al títol del disc Penya al descobert, «té relació amb la fotografia de portada on aparesc sense capell. Al descobert també, perquè m'he descobert més sensible a tot el que ens envolta, descobresc els meus sentiments, dic coses que tal vegada fa una sèrie d'anys les hagués considerades cursis. Tal vegada sigui perquè som pare de família».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris