cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Banderas, Claus, Murcia i Iglesias

• Banderas

Molt criticat L'actor espanyol Antonio Banderas s'ha convertit en el centre dels àtacs dels seguidors del musical «El fantasma de l'òpera», que consideren que ha pres el lloc al seu vertader creador, Michael Crawford. Membres dels grup de fans de Crawford afirmen que «no tenim res contra Antonio Banderas, no l'odiam. Només diem que no té molta experiència en el camp del teatre clàssic». AGÈNCIES.

• Príncep Claus

Fora corbata El príncep Claus d'Holanda, espòs de la reina Beatriu, conegut per la seva sobrietat i rigidesa en els actes oficials va sorprendre els presents quan, en un acte públic es va llevar la corbata, la va tirar a un escenari i va convidar els assistents a imitar-lo. L'escena va treure el somriure al públic i, fins i tot, a la seva dona. AGÈNCIES.

• Fran Murcia

Nin «rosa» Un dels protagonistes de les revistes del cor d'aquesta setmana, és el petit i grassonet Fran, fill de Lara Dibildos i Fran Murcia, vestit amb un diminut esmòquing. El nin té quatre mesos. Els que se'n duen la palma, però, són Alesandro Lecquio i Sonia Moldes, no estan disposats a abandonar les portades de les revistes i apareixen junts de nou. DdB.

• Iglesias

Es diputen «El rey» «El rey» la ranxera més famosa del compositor mexicà José Alfredo Jiménez va causar una altra divergència entre Julio Iglesias i el seu fill Enrique, segons BGM que acaba de llançar un àlbum-homenatge per recordar els 25 anys de la mort del llegendari cantautor. «Convidàrem Enrique perquè participàs en un dels duos però ens va dir que només ho faria si ell cantava el rei i nosaltres ja ho havíem donat al seu pare», digueren. REUTERS.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris