cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

L'art dóna la mà al 50è aniversari de la Declaració dels Drets Humans

La plataforma Nosaltres per tu en fa una mostra commemorativa en el Casal Balaguer

La plataforma Nosaltres per tu va inaugurar ahir en el Casal Balaguer una exposició per commemorar el 50è aniversari de la Declaració dels Drets Humans, una mostra d'una seixantena d'obres, pintures i escultures, de diferents artistes que les han cedides de manera altruista.

Les creacions romandran exposades a les instal·lacions del Casal fins a dissabte. Els beneficis obtinguts amb la venda de les peces es destinaran a Amnistia Internacional de Mallorca, una organització que pretén utilitzar el fons aconseguit per alliberar presoners de consciència i defensors dels Drets Humans a Colòmbia.

El director de l'exposició i membre de la plataforma Nosaltres per tu, Francisco Pizà, va destacar ahir que la majoria de les obres donades «tenen motius expressius de l'interior de cadascun dels artistes. És una obra que fa referència tant al concepte mateix de l'ésser humà com als drets d'aquest», al mateix temps que afirmava que moltes de les peces havien estat creades ex professo per a aquesta ocasió especial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris