algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Més de quatre mil persones visitaren el mes de novembre la Fundació Miró

El registre d'entrades pràcticament dobla l'assolit l'any passat per aquest temps

56802

La múltiple oferta pot haver estat un factor clau en l'augment de públic.

La Fundació Miró continua en la línia ascendent i el nombre de visitants va a més. Si més no, només cal comparar les dades registrades el passat mes de novembre en relació amb el mateix mes de l'any passat: 4.339 persones que pràcticament doblen els 2.318 visitants del novembre del 1997.

La tendència creixent dels amants de l'art a visitar les instal·lacions de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca s'ha reflectit durant tot el 1998. Cada mes, els registres superaven les dades d'un any enrere.

El mes de novembre només ha estat un exemple més. Les dades de juny (6.245 persones per 3.944 el 97), setembre (6.126 visitants davant dels 3.495 de l'any anterior) i octubre (6.448 entrades, superant les 3.864 del mateix mes del 97) també serveixen per demostrar la línia ascendent de l'interès dels mallorquins (i foranis) per l'oferta de la Fundació.

No és d'estranyar que davant d'aquests resultats els directius d'aquesta gran pinacoteca es mostrin molt contents i satisfets, encara que afirmen que continuaran treballant de valent per aconseguir incrementar, encara més, els registres d'entrada a les diferents sales expositives de la Fundació.

Fa només un parell de mesos, a l'agost, aquesta publicació ja es va fer ressò de les gairebé sis mil visites que la Miró havia rebut només en els primers quinze dies del mes, el que suposava doblar les dades de l'any anterior en la mateixa època i batre tots els rècords d'assistència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris