algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Hewitt presenta batalla judicial per les «cartes d'amor» de Diana

James Hewitt, que va ser amant de Diana de Gal·les, va iniciar ahir una batalla judicial per tractar de recuperar 64 cartes que va enviar a la princesa i que avui són en mans d'un gabinet d'advocats encarregat de l'administració dels seus béns. Hewitt, exoficial de l'exèrcit britànic, presentà un recurs contra el gabinet d'advocats davant l'Alt Tribunal de justícia de Londres i reclama una indemnització.

James Hewitt, conegut per haver venut a diaris declaracions sobre les seves relacions amb Diana, va perdre les cartes en condicions insòlites.

Efectivament, les cartes li foren robades per una italiana amb la qual havia mantingut una relació amorosa, i que es va introduir a ca seva i va aconseguir obrir la caixa forta en la qual guardava aqueixa correspondència.

La italiana, Anna Ferretti, va tractar després de vendre les cartes al diari Daily Mirror, però aquest les va lliurar a la família de Diana sense publicar-les i sense pagar ni un penic per elles. Des d'aleshores, Hewitt ha reclamat les cartes a Lawrence Graham i en no ser atesos els seus desigs va decidir iniciar el procés legal, segons la firma d'advocats Harkavis, que du l'afer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris