algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Tothom s'apunta a inaugurar Baleart

Ahir a migdia nombroses autoritats acudiren a l'obertura de la tretzena edició de la Fira

«Roda el món i torna al Born». Aquesta és una dita ben de la terra que ben bé es podria aplicar a la fira Baleart, una mostra que, any rere any, demostra que agrada als ciutadans.

Ahir, a les 12 del migdia, es va inaugurar aquesta XIII edició. Aquest número no va espantar, ni molt manco, les autoritats, que volgueren passejar i mirar bé tot allò que s'exhibia en els estands. Devora el president del Govern, Jaume Matas, hi eren els seus opositors polítics: Maria Antònia Munar (presidenta del CIM i candidata d'UM), Pere Sampol (vicepresident del CIM i candidat del PSM), Catalina Bover (consellera Foment i Ocupació del PSM) i Francesc Antich (candidat del PSOE). Ara, això sí, els populars guanyaven en nombre, ja que la cort del president estava formada per la delegada Catalina Cirer; el president del Parlament, Joan Huguet; el conseller d'Agricultura Josep Juan Cardona; el batle de Palma, Joan Fageda, el diputat Eduardo Gamero i el president de Fires i Congressos, Gaspar Oliver.

En el parlament d'obertura, Matas va assenyalar que aquesta fira «és el camí per potenciar la participació dels nostres artesans» i va considerar la necessitat de millorar les condicions i espais per acollir més estands.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris