algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Isabel Rosselló presenta «Música femení singular» al Palau Moja

El director general del Patrimoni Cultural de Catalunya, Josep Maria Huguet i el director general de Cultura i Política lingüística del Govern balear, Jaume Gil, assistiran al concert Música femení singular que protagonitzara la soprano Isabel Rosselló i la pianista Maria Victòria Cortès al Palau Moja de Barcelona dimecres dia 9.

Aquesta iniciativa s'inclou en el marc de col·laboracions en l'àmbit cultural entre el Govern de la Generalitat i el Govern balear.
La setmana passada, la cantant i historiadora va presentar, també a Barcelona, el llibre en què ha plasmat tres anys d'estudis sobre la música que ha creat la dona des de la prehistòria fins a finals del segle XIX i que té el mateix títol que el compacte en què va recollir les cançons de les dones. Aleshores, la compositora va veure com moltes de gent es va interessar per aquesta música amb denominador comú femení.

Música de Pauline Viardot (una dona de la qual Chopin va dir meravelles musicalment), Clara Schumann (una brillant compositora que es va haver de dedicar a la seva nombrosa família), Alma Mahler (tal volta una de les més conegudes ja que, en quedar viuda es va haver de guanyar la vida),... sonarà en el marc d'aquest palau que és a Portaferrissa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris