cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Lewinsky, Stefan, Stones i Burrowes

• Lewinsky

Entrevista sucosa Un canal de televisió independent anglès ha dit que havia aconseguit una entrevista en exclusiva amb Monica Lewinsky, la becaria de la Casa Blanca que va tenir relacions amb el president nord-americà, Bill Clinton. El canal Quatre va dir que Lewinsky havia acceptat parlar dels sucessos de l'any passat i de la relació amb Clinton. Cobrarà 96 milions de pessetes. REUTERS.

• Gloria Stefan

Li roben rellotges La policia de Miami Beach investiga el robatori de rellotges antics per un valor de 37 milions de pessetes de la vigiladíssima mansió de la cantant Gloria Stefan i el seu espòs el productor discogràfic Emilio Stefan. Des de la policia es va confirmar que hi podria haver treballadors o parents sospitosos. AFP.

• Rolling Stones

Nou disc Els Rolling Stones publicaran un nou disc el 99, coincidint amb una sèrie de concerts que el grup farà a la Gran Bretanya a mitjan any. Es tractarà d'un disc destinat principalment als fans del grup i que serà venut a un preu més baix de l'habitual. Els disc estarà composat de gravacions d'estudi que no foren utilitzades en els dos darrers discs del grup. AFP.

• Roy Burrowes

Ha mort El trompetista nord-americà Roy Burrowes, un dels darrers supervivents de l'«edat d'or» del jazz, va morir dimecres a Londres als 72 anys. Roy Burrowes, que va actuar amb els famosos Duke Ellington i Ella Fitzgerald, duia 8 anys vivint a Anglaterra. «Sempre s'estava ocupant dels músics joves» va declarar la seva dona, Sandra Noble. EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris