cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

La pena morta de rialles

La companyia Yllana presenta en el Teatre del Mar «666», un espectacle d'humor negre sense paraules

58350

Els components d'Yllana presentaren el seu nou espectacle.

Es defineixen com a còmics "que no és el mateix que humoristes, diuen" però sempre disposats a robar una rialla a l'espectador. En aquesta ocasió imprimeixen una dosi d'humor negre, corrosiu, i mostren, sense paraules, el costat més obscur i sinistre de l'ésser humà. És una obra d'humor que parla de la maldat i la violència a traves d'esquetxos. És la carta de presentació de la companyia Yllana de Madrid que avui estrena a la Fundació Teatre del Mar l'espectacle 666. Quatre convictes arriben al corredor de la mort per ser executats, la convivència entre ells, les relacions amb els guardians, duran al públic una sèrie d'escenes dantesques. I no hi ha cap salvació ni tan sols per a l'espectador.

Els membres de la companyia Yllana, Joan F.Ramos, Joe O'Curneen, Raúl Cano i Fidel Fernández i el director David Ottone, parlaren ahir sobre aquesta darrera obra estrenada fa dos mesos i que ja ha rodat per moltes ciutats. Es tracta d'un espectacle diferent al que havien fet fins ara però que du el segell de la casa: l'humor. «Des de sempre ens ha interessat l'humor negre, es parla de la maldat i la violència i parlar d'això i treure una rialla al públic és difícil, sobretot si es té en compte que és complicat riure's de la pena de mort. Per nosaltres era un repte i una recerca d'on és el límit de l'humor».

En paraules dels actors: «hem intentat que els personatges siguin simpàtics, malgrat que són criminals, esdevenen entranyables, són una mica irreals quasi caricatures, són exageradament dolents».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris