cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Viatge a l'harmonia a cops de ritme

Tres bateries i tres percussionistes protagonitzaran un original concert divendres en el Teatre Principal

La meitat d'ells repeteixen experiència. Per a la resta, serà la primera vegada. Són sis. Sis músics. Tres bateries i tres percussionistes. Divendres ompliran el Teatre Principal amb la seva música. I ho faran en un concert especial. «És una proposta poc freqüent que teníem ganes de repetir des de fa deu anys, quan férem un concert d'aquest tipus al Festival de Jazz de Palma. Aquella vegada fou a l'Auditòrium i ara farem una cosa semblant, però al Principal», explica Toño Márquez, un dels músics i principal impulsor de la idea de fer un concert exclusivament amb instruments de percussió.

Els sis músics s'han reunit sota el nom d'IPM (Instruments de Percussió Múltiple). Són Jaume Ginard, Daniel Levy i el mateix Toño Márquez a la bateria i Cacho Montes, Mandi Cuervo i Toni Amengual a la percussió.

«Candombe», samba, partit alt, «malambo», afro i «guagancó». Aquests són els ritmes que es fusionaran durant el concert. «Partint d'estils rítmics, IPM recordarà allò que varen poder ser les arrels de la música en el seu estat més primitiu i partint d'una base rítmica elemental fusionant la bateria i la percussió, creant nous motius per desenvolupar la música», explica un fulletó que es lliurarà a l'entrada del concert, que no dubten de qualificar de «viatge harmònic a cops de ritme».

Les entrades per a aquesta hora i mitja de música diferent ja són a la venda a Xocolat i al Cafè de Ca'n Punta del Molinar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris