algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Gran festa de lliurament dels premis Populars de la COPE

El restaurant Ses Cases de sa Font Seca de Bunyola va ser escenari ahir vespre de la proclamació dels Populars 98 en un sopar presidit pel president del Govern balear, Jaume Matas, i el bisbe de Mallorca, Teodor. Els «populars» escollits en aquesta XIX edició del certamen foren el Centre Mater Misericordie, el Trot, el centre de Recerca i Documentació Històrico Musical de Mallorca, Miquel Antoni Pujol i Ferragut i l'Hotel Formentor. Tots ells varen rebre la P de Popular, disseny de Nicolás Joyero.

Al sopar no faltaren una àmplia representació institucional i empresarial així com representants de mitjans de comunicació i del món cultural mallorquí. Els premis Popular de la COPE volen destacar la tasca de persones, grups, entitats i empreses que amb el seu treball diari, de vegades desconegut o ignorat, fan Mallorca. Els candidats són escolits per COPE Mallorca entre les propostes dels oients, treballadors de l'emissora i són sotmesos a una comissió d'experts formada per cinc persones representants de l'empresariat, la cultura i l'església.

Des del 1980, primer any de la proclamació dels premis, la COPE ha reconegut ja gairebé un centenar de persones i entitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris