cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Una selecció d'artistes balears exposarà a la llibreria Blanquerna de Madrid

Pep Tosar i Lluís Massanet oferiran un recital poètic del qual es farà una edició bilingüe

97522

La llibreria Blanquerna allotja un gran espai expositiu.

Una selecció d'artistes balears exposarà a partir del 21 de desembre a la llibreria catalana Blanquerna de Madrid. Aquesta mostra, que està muntant l'associació independent de galeristes de les Balears, sorgeix en virtut del conveni que aquesta associació té amb l'àrea de Cultura i Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca.

Com que el CIM té un conveni amb la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya la mostra es pot realitzar en aquest espai de Madrid, que compta amb sala d'exposicions.

En el decurs de l'exposició es té previst desenvolupar algunes activitats culturals més. L'única que està tancada i confirmada a hores d'ara és un recital poètic a càrrec de Pep Tosar i Lluís Massanet, que recitaran poemes significatius de la literatura mallorquina. Els assistents al recital seran obsequiats amb una edició bilingüe de la selecció de texts de Tosar i Massanet.

El Consell de Mallorca manté des de fa tres anys el conveni amb els galeristes, a través del qual aporta cinc milions de pessetes anuals per contribuir a la presència de les galeries a les fires internacionals d'art.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris