algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Depardieu, Bardem, Manson i Isabel

• Depardieu

Serà Carles V L'actor Gérard Depardieu interpretarà Carles V en l'obra Les portes du Ciel (Les portes del cel) de Jacques Attali, que serà estrenada el 13 de gener pròxim en el Teatre de París. L'actor fa el paper de l'emperador Carles V que acaba d'abdicar i es retira al monestir de Yuste, en el qual regna una estranya atmosfera arran de la misteriosa mort del seu prior.AFP.

• Javier Bardem

Millor actor El film Carne Trémula de Pedro Almodóvar i l'actor Javier Bardem són candidates a la millor pel·lícula i al millor actor europeu de l'any que entrega l'Acadèmia del Cine d'Europa. Per la seva banda, Antonio Banderas opta al premi per la tasca d'artistes europeus en el cine mundial pel seu treball en La máscara del Zorro. A tot això s'ha de sumar l'acceptació que té darrerament el cinema espanyol.EFE.

• Marilyn Manson

Actua a Espanya La força satànica de Marilyn Manson, substitut de David Bowie en el tron del rei del «glam-rock» es desplegarà avui a la plaça de toros La Cubierta de Leganés (Madrid) i demà en el Palau d'Esports de Barcelona, on presentarà el seu darrer disc, Mechanical animals. És un curiós personatge.EFE.

• Isabel II

Inauguració La reina Isabel II va inaugurar ahir a Edimburg el Museu Nacional d'Escòcia, que dedica poc espai als herois independentistes però exposa, en canvi, la guitarra rock favorita del primer ministre Tony Blair. L'edifici, la construcció del qual va durar quatre anys i va costar uns 12.000 milions de pessetes, està destinat oficialment a celebrar la identitat nacional d'Escòcia, que va recuperar recentment la seva autonomia.EP/AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris