algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Gates, Disney i el mafiós Luciano, «titans» del segle XX

El cofundador de Microsoft, Bill Gates; el rei de l'entreteniment, Walt Disney, i el cap mafiós Charles «Lucky» Luciano figuren entre els 20 «constructors més influents» i «titans» del segle XX, d'acord amb la revista Time i la cadena de televisió CBS.

Altres de les persones més influents d'aquest segle són: Ray Kroc, fundador de la cadena de restaurants de menjar ràpid McDonald's; el capdavanter de l'automòbil, Henry Ford, i la fundadora de la línia de cosmètics que du el seu nom, Estée Lauder, l'única dona que apareix a la llista.

«La diversitat de la població nord-americana i l'entrada de la dona a la força laboral donen a la nació un important avantatge competitiu sobre altres països. Però aquest avantatge es tudarà si les nostres grans corporacions no imaginen la manera d'usar aquests recursos més plenament», va afegir. Time i CBS, com a part del projecte, estan seleccionant les 200 «persones més influents» del segle XX en conjunt amb els seus propis grups d'experts. Encara els falta elegir les «grans ments» i els «herois i inspiracions». La persona del segle serà escollida en el mes de desembre de 1999.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris