cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

El president de Raventós i Blanc presentà a Palma el cava del desè aniversari

És un producte que ha nascut en el cor de Sant Sadurní d'Anoia, la capital mundial del cava, i que perpetua tota una tradició familiar. És jove, només té un any i mig però està preparat per anar envellint i millorant amb el temps. Malgrat la seva joventut, té un agradable sabor, és fresc i sorprenent. Aquesta és la carta de presentació del nou cava Josep Maria Raventós i Blanc. Reserva Brut Nature que va ser presentat ahir a Palma, en el Club del Gourmet d'El Corte Ingles, pel president del celler Raventós i Blanc, Manuel Raventós. Es tracta d'un producte que ha nascut per commemorar el desè aniversari dels cellers i que no tothom podrà tastar perquè no serà comercialitzat. És un cava de col·lecció, 2.000 botelles per a una data especial.

És la primera vegada que es presenten en públic els cellers i Mallorca ha estat elegida per les bones relacions que manté amb el Club del Gourmet de Palma. De fet, Mallorca és un bon mercat per al cava. A la família Raventós la relació amb el món del vi li ve d'avior. Josep Raventós i Fatjó, rebesavi de Manuel Raventós, va crear el primer cava amb raïm de casa als voltants de 1872. Un segle més tard va ser son pare, Josep Maria Raventós, amb l'experiència de quatre generacions més i les vinyes de la mateixa finca, que va crear el nou cava que du el seu nom, fruit i testimoni d'una gran passió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris