lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
16°

Son Valentí i el recinte del Ram, nous aparcaments habilitats per a Tots Sants

Un servei especial d'autobús unirà la porta de Sant Antoni i Son Tril·lo

Demà és una nova jornada per a la tradició. La festivitat de Tots Sants ens porta un any més la nostàlgia per aquells que ja no estan al nostre costat. Els cementiris esdevindran un punt de trobada per a molta gent. Per aquest motiu, s'han pres unes determinades mesures per tal de facilitar-ne els accessos.

El consistori de Palma ha habilitat dos aparcaments per tal d'evitar problemes en l'arribada a les necròpolis. La zona de Son Valentí ja es troba acabada i el pont que uneix el cementeri nou i l'antic ja es pot fer servir en els dos sentits de circulació. El solar té una superfície de 80 mil metres quadrats, fet pel qual aporta una substancial capacitat de vehicles. El recinte del Ram és l'altre punt on els ciutadans podran estacionar els automòbils.

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) habilitarà també un servei especial de connexió entre la porta de Sant Antoni i el cementiri de Palma. La primera sortida d'autobusos tindrà lloc a les vuit del dematí, des de Sant Antoni, i la darrera serà a les set i mitja del vespre des del cementiri. La freqüència entre les nou i la una del migdia i les quatre i les sis de l'horabaixa serà d'uns deu minuts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris