cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 28°
34°

Sergio Dalma és a Palma promocionant el seu darrer treball

«Historias normales és el disc més romàntic que he fet, més realista i que reflecteix millor el que sóc»

Està en un bon moment, se sent més madur a l'hora de compondre, ha romput gairebé amb la seva línia anterior i ha volgut deixar de banda l'etiqueta de baladista italià apostant per una composició més anglosaxona. Se'l nota molt tranquil, feliç i relaxat. És un nou Sergio Dalma que fins i tot ha fet un canvi d'imatge. Comença una nova etapa a la seva carrera musical i ofereix al públic Historias normales, el seu darrer treball. Ahir arribava a Palma per promocionar aquest darrer disc, que va ser enregistrat a Londres i en el qual s'ha tingut molt d'esment a tots els detalls.

«Personalment estic molt bé i això ho reflecteix el disc. És un treball que va molt d'acord amb la meva manera de ser, sempre he pretès ser un artista senzill i per això canto històries normals, quotidianes. Detalla el que m'ha passat personalment. És el disc més romàntic, més realista, él mes autobiogràfic, el que plasma el que és l'autèntic Sergio Dalma. Continuo creient en l'amor malgrat que hagi tingut una decepció», afirmava Sergio Dalma.

Aquest llarg silenci «ha estat motivat per una evolució musical. Hem tancat l'etapa anterior i he romput el caràcter italià, amb una composició més anglosaxona», deia el cantant de Sabadell. A pesar que aparegui com un Sergio Dalma diferent «no he volgut donar l'esquena al meu públic, però també intento captivar un públic nou. Em sento obligat a fer cada cop discs més bons i crec que Historias normales és molt bo. Tenim previst fer una gira i espero que sigui una de les més exitoses».

Pel que fa a la seva recent separació de la model Maribel Sanz, que en aquests moments surt amb Alessandro Lequio, va manifestar que «sempre he intentant que es conegués Sergio Dalma per allò que és, un cantant, no he venut mai exclusives, no m'agrada entrar en aquesta casta de detall. Maribel pot fer el que vulgui i no m'ha quedat altre remei que acceptar-ho», deia Dalma. «Sóc molt realista i sé que l'èxit és efímer, és impossible ser sempre a dalt. El més important és que tinguis un públic i he pogut comprovar que la gent encara té ganes de Sergio Dalma. Continuo lluitant no per tenir èxit, sinó per fer el que m'agrada, que és cantar, i ho vull continuar fent».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris