cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
29°

Antoni Ros Marbà, director convidat de la Simfònica avui vespre a l'Auditòrium

La Sala Magna de l'Auditòrium de Palma s'omplí ahir dematí de la millor música. De música extreta amb la mà experta d'un dels directors d'orquestra més prestigiosos: Antoni Ros Marbà. El director preparava el concert que farà avui vespre, el segon de la temporada d'abonaments de l'Orquestra Simfònica de les Balears «Ciutat de Palma». Ros Marbà és el primer convidat del cicle que va inaugurar dia 15 d'octubre Salvador Brotons, el director titular de l'Orquestra, a la direcció i Leonel Morales com a solista al piano. En aquella ocasió, el concert el conformaven obres de Torrandell, Liszt i Dvorak. Per al concert d'avui, s'ha escollit música francesa. Així, un quart d'hora abans de les nou començarà a sonar l'obertura d'El carnaval romà de Berlioz. Li seguirà Le tombeau de Couperin de Ravel, per acabar amb la Simfonia en Re menor de Franck.

No és la primera vegada que Ros Marbà dirigeix l'Orquestra Simfònica de les Balears. L'any passat el mestre ja dirigí aquesta formació.
El següent concert de la temporada d'abonaments serà el 12 de novembre. En aquesta ocasió dirigirà l'OSB el director Gernot Schulz i José Luís García Asensio serà el solista al violí. Per a aquesta nova cita amb la bona música s'ha preparat un programa amb obres de Weber, Mozart i Schubert. El preu de l'abonament per a tota la temporada, amb descomptes per a joves i estudiants, és de 25.000 pessetes, mentre que per concert és de 3.000.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris