cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Tot a punt per a la comèdia més «Fuita»

Un home a punt de suïcidar-se amb una pistola. Una situació límit en la qual es decideix acomiadar-se realitzant alguna cosa que mai, a la seva vida quotidiana, no hauria gosat fer. L'home, però, és interromput per una visita inesperada. Una visita seguida d'altres, de tota una pila de personatges. Cap dels personatges és el que sembla, ni el seu joc és el que ensenya. Tots enganyen o amaguen alguna cosa, però per sobre de tot, són els encarregats que passem una bona estona. Són els protagonistes d'un mecanisme perfecte, els engranatges d'una comèdia. La comèdia més sorprenent.

I tot això és el que es podrà veure els dies 6, 7 i 8 de novembre a l'Auditòrium de Palma. Tot això és Fuita, la darrera obra de Jordi Galceran, un treball dirigit per Eduard Cortés i amb un cartell de luxe. Així, els protagonistes són Jordi Bosch (en el paper d'Isidre Galí); Laura Conejero (Vicenta Galofré); Pilar Saenz (Iolanda); Albert Pérez (Manolo) i Jordi Banacolocha (Mariano). Tots ells són rostres prou coneguts gràcies als seus papers en sèries de televisió de tant d'èxit com Nissaga de poder, Sitges, Estació d'enllaç o col·laboracions en obres anteriors tan destacades com Ubú president o pel·lícules com El perquè de tot plegat o Atilano presidente. Paco Vicens, el promotor de la visita de l'obra a Palma, destaca la qualitat de l'espectacle.

En paraules de l'autor aquesta és la història d'un perdedor, d'un home que cerca ser estimat i no ho aconsegueix. La història d'un home ingenu, que es troba en una situació molt greu. S'ha ficat alguns milions a la butxaca. Però tindrà una oportunitat. «D'acord. La tindrà, vaig pensar. He de confessar, però, que en aquest moment un somriure maliciós es va dibuixar als meus llavis», explica l'autor, creador d'obres com Dakota o Paraules encadenades (que es podrà veure al Teatre Principal de Palma a final de desembre).

El currículum del director del muntatge, Eduard Cortés, no queda enrere. Direcció de Secrets de família, de Quico el progre... L'escenografia és a càrrec de Montse Amenós, el vestuari de Fiona Capdevila, mentre que la il·luminació és responsabilitat de Lluís Fernández. Tot plegat és un muntage de Vania produccions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris