cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Biel Majoral presenta «Vou veri vou» dijous i divendres a l'Espai

Biel Majoral actuarà dijous i divendres a l'Espai de Música i Dansa que la Generalitat de Catalunya té a Barcelona. L'Espai és una sala de petites dimensions i gran qualitat sonora on acostumen a actuar músics com Maria del Mar Bonet, Tomeu Penya o Ja t'ho diré.

Majoral presentarà els temes del seu disc, Vou veri vou per no dormir, i estarà acompanyat a l'actuació dels músics que l'acompanyaren en aquest primer treball enregistrat després de més de 25 anys de feina i recopilació de música i cançons populars. Així, l'acompanyaran Maria Francisca Osuna (flauta); Catalina Obrador (oboe); Gabriel Oliver (clarinet); Joan Oliver (bombardí i tuba); Delfí Mulet (guitarra); Andreu Julià (contrabaix); Catalina Maria Terrassa (trompes); Maria Antònia Juan (castanyetes) i Vicenç Fontelles (percussió).

Fa un parell de mesos que el cantant i els seus músics visiten Barcelona. L'anterior actuació del conjunt de Majoral va formar part del Festival d'Estiu de Barcelona Grec 98 i en aquella ocasió Majoral i els seus músics actuaren a la plaça del Rei de Barcelona. Fou el 30 de juliol. Majoral aprofità aquella actuació per estrenar una cançó, una jota no inclosa al Vou veri vou per no dormir.

Biel Majoral ha assolit un gran èxit amb el seu primer treball enregistrat. Segons varen informar fonts de la discogràfica encarregada del treball, Blau, i tal com ja va anunciar anteriorment el mateix cantant, a principi de l'any que ve està prevista l'aparició del segon compacte del músic. De ben segur que el nou treball mantindrà la línia de qualitat del primer compacte. I és que Majoral ja havia destacat en la presentació del Vou veri vou que tenien material per fer un altre disc, recollit durant tants anys de feina, però que s'havia vist gairebé «superat» per tot el que implica l'enregistrament d'un sol disc. Dos hauria estat massa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris