cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Eugenia i Fran, els protagonistes

Si la boda de l'any ja va fer parlar la setmana passada amb els preparatius i les declaracions dels protagonistes de tan magne esdeveniment, la ressaca continua igual d'especial per a les revistes del cor, que avançaren a ahir la seva sortida. I és que l'enllaç entre Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo ocupa gran part del paper «couché» amb grans reportatges que analitzen el casament de dalt a baix: abundància de fotos del gran esdeveniment, biografies dels nuvis, anàlisis del vestuari dels convidats...

El vestit de la novia, elegant i senzill alhora, però acompanyat d'una diadema de brillants i platí valorada en 130 milions que va pertànyer a l'emperadriu Eugènia de Montijo i que també va lluir la duquessa d'Alba a les seves noces, és el que destaquen la majoria de les revistes. Eugenia, radiant amb el seu ram de novia i acompanyada del seu germà i padrí, Cayetano, vestit amb uniforme de maestrant, partí dels jardins del palau de Las Dueñas per dirigir-se a l'escenari de l'esdeveniment, la catedral de Sevilla.

Però si algú havia creat expectació amb la seva presència a les noces era Mar Flores, l'al·lota de Cayetano Martínez de Irujo. Tal com reflecteix Hola, Cayetano llançà una «somrient mirada» a la seva companya en entrar a la catedral del braç d'una flamant i riallera Eugenia. La model i presentadora de televisió va lluir un vestit de Dior valorat en sis milions de pessetes acompanyat d'una mantellina que li va ser deixada per un antiquari valencià.

Diez Minutos titula el reportatge que realitza del noviatge d'Eugenia i Fran «tres anys d'amor i una ruptura pel mig»; una frase que explica molt bé les etapes de la relació dels ja casats. A les següents planes, aquesta mateixa revista destaca amb nombroses fotografies els detalls de les noces, en les quals sobresurten una sèrie d'anècdotes com que al novii li va caure el tap de la ploma després de signar o que els nervis del dia abans l'impediren dormir i va fer que li planxassin la camisa a les tres de la matinada. L'elegància de totes les dones presents a l'enllaç, Nati Abascal, Mar Flores, Carmen Martínez Bordiú o Rocío Jurado, és un dels aspectes que destaca Semana, que igualment que la resta de publicacions farceix les seves planes de reportatges en les quals les fotografies tenen el paper més important.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris