cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
13°

L'Ajuntament de Palma convoca beques de mig milió per a investigació

S'atorgaran quatre reconeixements en el camp de les Lletres i de les Ciències

L'Ajuntament de Palma, que continua amb la línia de promoure el desenvolupament de projectes d'investigació en les àrees de les Ciències de la Naturalesa, de les Humanitats i les Ciències Socials, ha engegat un programa de beques, un total de quatre, dotades de 500.000 pessetes cada una. Aquests treballs han d'estar vinculats a l'àmbit de la ciutat de Palma.

L'Ajuntament de Palma va començar a atorgar les beques l'any 1969, una per a Lletres i una altra per a Ciències, amb una dotació econòmica de 50.000 pessetes. Fins a l'any 1994, les beques s'atorgaren dins el marc dels premis Ciutat de Palma. A partir d'aquest moment es varen convocar en una edició exclusiva. Actualment s'ha ampliat a 500.000 pessetes cada una i també el nombre de beques s'ha incrementat: dues per a Humanitats i Ciències Socials i dues per a Ciències de la Natura.

Els projectes d'investigació han de presentar una memòria sobre el tema proposat, l'orientació que seguirà el treball, els mitjans necessaris per dur-lo a terme, un índex provisional i un calendari de realització.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris