cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

La plaça del Bestiar acull el Campionat de Balears de cavalls de pura raça

Exemplars de pura raça àrab, espanyola i mallorquina s'hi exhibeixen

T. GARCIES. Inca.
La plaça des Bestiar d'Inca va esdevenir ahir una fita per les persones entusiastes dels cavalls de pura raça, que varen admirar els millors exemplars que hi ha en l'actualitat a l'Illa.

En aquesta mena de competicions una de les característiques més a tenir en compte és el caràcter morfològic dels exemplars i es puntua la perfecció de les formes de les diferents races.

El campionat va començar divendres a les dotze del migdia i acabarà avui horabaixa, amb el lliurament dels guardons als exemplars premiats que pertanyen a pura raça àrab, espanyola i mallorquina. Les eguassades són Ferrero, Bauzà i Vilaire, entre d'altres, eguassades que han viatjat a diferents indrets de la Península i han retornat a l'illa de Mallorca amb prestigiosos premis.

Durant tot el dia d'avui, i coincidint amb la I Fira d'Inca, es podrà veure la prova de funcionalitat PRE; el Campionat Morfològic PRE i PRM; el Campionat PRA, millor cap i millor família i campions PRE.

L'organització del campionat és a càrrec de l'Associació balear de criadors i propietaris de cavalls de pura raça es Cavall i té el patrocini de la Conselleria d'Agricultura, Comerç i Indústria, l'Ajuntament d'Inca i la casa comercial Land Rover.

Segons els organitzadors, «l'objectiu és apropar el món dels equins al públic. Que s'interessi de veritat per conèixer la seva bellesa i la seva morfologia».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris