cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Els sevillans surten a badar a les noces del torero i la duquesseta

Coneguts personatges del món de la política, la cultura, la moda i l'empresa assistiren ahir a les noces entre Eugenia Martínez de Irujo i el torero Francisco Rivera Ordóñez. La cerimònia, oficiada per José Carrillo "amic de la família del novii, va concloure a les 13.00 hores i va durar devers seixanta minuts.

A més dels ducs de Lugo, la infanta Elena i Jaime de Marichalar, acudiren al temple el president de la Junta d'Andalusía, Manuel Chaves; la batlessa de Sevilla, Soledad Becerril; i el batle de Madrid, José María Alvarez del Manzano, entre d'altres.

Així mateix el món de la faràndula estava representat a bastament amb famosos com Raphael, Miguel i Lucía Bosé, Mar Flores (la més esperada, després que anunciàs que duria un vestit de John Galiano de sis milions de pessetes), José María García, Luis María Ansón, María Jiménez o Pitita Ridruejo. El món del toro també hi va ser present de la mà de Jesulín de Ubrique (amb la seva al·lota Belén), Espartaco, «El Cordobés», Enrique Ponce o «Tato».

El matador de toros va optar pel jaqué i no pel característic vestit curt dels matadors. Mentre, Eugenia duia un vestit blanc en ras d'estil mediaval dissenyat per Emmanuell Ungaro i un mantell en color marfil.

El poble de Sevilla no va dubtar a sortir al carrer per veure, ni que fos d'enfora, aquestes noces que han unit una marquesa i un matador que, segons les cròniques internacionals, és el fill d'un torero llegendari.

Polèmica  

La diputada Pilar Rahola ha qualificat de «vergonyós, un insult a la intel·ligència i representació de l'Espanya més profunda que l'ens públic hagi retransmès en directe i en exclusiva aquest enllaç, ja que considera que no «es pot considerar en cap cas un servei públic ni un interès general».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris