cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
23°

Alba, Crawford, Guillem i Enric i Darfeuil

• Duquessa d'Alba

Exagerat La duquessa d'Alba va afirmar que li sembla «molt exagerat» el seguiment periodístic que es fa sobre l'enllaç de la seva filla Eugenia Martínez de Irujo amb el torero Francisco Rivera Ordóñez perquè és com una boda «normal però amb més gent». La novia està «una mica nerviosa» un dia abans de la boda i va expressar el desig que «tot surti tan bé com sigui possible perquè la perfecció és molt difícil». EFE.

• Cindy Crawford

Pàgina Web La model Cindy Crawford decidí llançar la seva pàgina web després de conèixer l'existència dels milers de llocs que hi ha sobre ella a Internet. La pàgina oficial, l'adreça de la qual serà Cindy.com, entrarà en funcionament els primers dies de novembre. Els admiradors de la supermodel tindran accés a fotos mai publicades, diaris de viatges i consells de moda i bellesa i de sexe, com al programa de televisió que presenta. AFP.

• Guillem i Enric

Control d'Hisenda Els prínceps Guillem i Enric d'Anglaterra podrien ser obligats a pagar més imposts. El Ministeri d'Hisenda està procedint a una reavaluació de l'herència llegada per la seva mare en morir, la princesa Diana de Gal·les. Hisenda considera particularment que els vestits, joies i altres efectes personals de la princesa Diana se subvaloraren, per la qual cosa l'Estat va cobrar menys drets de successió del que pertocava. AFP.

• Colette Darfeuil

Ha mort L'actriu Colette Darfeuil, que interpretà un centenar de films a la primera meitat del segle, morí la setmana passada als noranta-tres anys a Montfort-l'Amaury (prop de París) de causes naturals i va ser enterrada en la més estricta intimitat. AFP.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris