cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Andreu Muntaner enregistra el seu nou disc, un treball «compacte, de banda»

Després de «Lobo», el músic inicia una nova etapa

La feina ja està feta. Si més no, la feina que depèn dels músics. Parlam del segon disc d'Andreu Muntaner, Lobo, un treball que espera discogràfica i distribució. El músic espera que el nou disc pugui començar a vendre's pel mes de gener. No seria millor per a Nadal? «No, no obligatòriament. Per Nadal es venen molt grans clàssics i recopilacions. Nosaltres tenim tot l'any per vendre», comentà Muntaner.

Es nota il·lusionat amb el nou treball. «Les cançons són totes nostres llevat d'una, hem fet molta feina», comenta. Noves cançons, nou disc i nova banda. Tot plegat, un nou so que esperen que funcioni bé. «Crec que sonarà més compacte, més amb so de banda. Hi hem estat fent feina des d'abans de l'estiu», apuntà el músic.

I és que precisament aquest disc servirà de presentació oficial dels músics que ara l'acompanyen: Pep Lluís Marroig (baixista, cors i compositor); Julio Miguel Martínez (pianista); Antoni Amengual (percussionista), Miquel Marquès (bateria), i Tomeu (guitarrista i cors).

Joan Bibiloni és el productor artístic del nou treball de Muntaner. «Bibiloni també hi ha posat un parell de coses seves», comentà el músic.
Ara, una vegada fets els temes, Andreu Muntaner espera que la discogràfica que accepti el treball en faci una bona distribució. El títol del treball està pendent d'això. «En principi, volíem posar-li de títol Mala hierba, però potser ho deixarem amb Lobo tot sol, ja ho veurem», comentà Muntaner.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris