cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 29°
33°

El casament del torero i l'aristòcrata fa avançar les edicions de la premsa rosa

Les revistes del cor avançaren ahir les edicions perquè totes llançaran dilluns edicions especials amb motiu de les noces d'Eugenia Martínez d'Irujo i Fran Rivera Ordóñez, que se celebraran demà a Sevilla.

Les revistes Hola i Semana ofereixen la notícia que l'exdona del cantant Sergio Dalma, Maribel Sanz, i Alessandro Lecquio «s'han enamorat». La portada de Semana assegura "fil per randa" que aquest és el gran «idil·li de la tardor» i explica que tot va començar amb una entrevista que Lecquio va fer a Sanz a Ràdio Espanya, on ell fa feina, i «s'enamoraren de cop». El dia 11 d'octubre Lecquio va dinar amb Sanz i assistí a una gala amb Sonia Moldes.

Hola publica una entrevista amb Maribel Sanz en la qual afirma que «crec que Lecquio és una persona que encaixa en la meva vida». També ofereix un àlbum fotogràfic de Fran i Eugenia en què es fa «un recorregut per les seves vides, des del naixement i la seva infantesa fins a l'adolescència».

Diez Minutos compta amb una entrevista amb Raphael amb motiu de la presentació del seu llibre Y mañana qué? i assegura que «sempre vaig ser un al·lot feliç, fins i tot quan passava fam» i explicà que «vaig haver de lluitar molt per destacar». Així mateix la publicació ofereix unes declaracions d' Isabel Gemio i el seu marit Nilo Manrique en les quals la presentadora assegura que «l'embaràs té encant i s'ha de saber gaudir-ne». També diu que «recoman a tothom que tengui fills».

Lecturas mostra Karina quan va ser a Pamplona per sotmetre's a una revisió rutinària dels tiroides, la qual afirma que «sé que no tornaré a tenir més fills».

López Amor justifica la compra dels drets de les noces  

El director general de RTVE, Fernando López Amor, va justificar ahir l'adquisició de drets d'emissió en exclusiva de la boda entre Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, amb l'argument que està obligat a donar als seus telespectadors les notícies que són de major interès, «i aquesta n'és una». López Amor va assegurar que l'acord d'emissió ha estat propiciat per la parella.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris