cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
30°

Moss, Moreno, Stone i altres

• Kate Moss

No vol fer cinema La model britànica Kate Moss no té pensat, de moment, dedicar-se al cinema. «Estic en un bon moment de la meva carrera com a model i continuaré dedicant-m'hi», afirmà la maniquí, imatge de la firma Calvin Klein, que ahir visità Madrid durant unes hores. Vestida de negre, pantaló i jersei sense màniques, i gairebé sense maquillar, la jove model, que no aparenta els 24 anys que té, afirmà sentir-se «encantada de poder tornar a Espanya, on ja vaig estar l'estiu passat», digué la model, que es mostrà amable amb els periodistes que a l'inici de la trobada ja havien estat advertits que no podien demanar-li res sobre la seva vida privada. Moss ha estat relacionada recentement amb l'actor nord-americà Johny Depp. EFE.

• José Luis Moreno

Perd un maletí amb un milió La Policia Nacional trobà, ahir de matinada, un maletí amb més d'un milió de pessetes que l'humorista José Luis Moreno havia perdut. Passades les dues de la matinada, l'artista anà al 091 i explicà que havia deixat oblidat un maletí amb molts de doblers i tota la documentació personal, probablement en un restaurant on havia sopat. Moreno, que sabia el nom del restaurant, avisà la policia, que localitzà els propietaris, que obriren l'establiment i trobaren el maletí, al mateix lloc on l'havia deixat Moreno. E.P.

• Sharon Stone

Confiant en Déu Aquestes són algunes de les coses que la gent creu sobre Sharon Stone: és molt sensual, extremadament ambiciosa i capaç de fer qualsevol cosa per publicitat. Aquestes són les que ella vol que la gent conegui: ja no és extremadament ambiciosa i no fa qualsevol cosa per publicitat. La veritat és que se sent bastant incòmoda amb la premsa, cosa que comenta regularment al seu home, que és periodista. També és profundament religiosa. «La veritat és que he lliurat la meva vida a Déu i sé que per això em trob bé i en pau», digué Stone, la darrera pel·lícula de la qual, The mighty (El poderós), ha rebut excel·lents crítiques. «Som religiosa. Probablement per a molta gent, som extremadament religiosa» afegí en una entrevista on també digué: «No és que mai no parli de religió, és que no encaixa amb allò que la gent pensa de mi». Per acabar, va puntualitzar: «Jo crec en Déu, però practic el budisme». REUTERS.

• Kofi Annan

Ret homenatge a Mickey Mouse El secretari general de l'ONU, Kofi Anna, va retre tribut a Mickey Mouse, el personatge més conegut de Walt Disney, com «el primer ambaixador itinerant per tot el món», i recordà que en complir els 60 anys l'ONU el reconegué emissari de bona voluntat, i li demanà que torni a actuar en aquesta condició. Annan demanà a Mickey Mouse que transmeti al món el missatge que «hi ha problemes sense passaport, i per enfrontar-los necessitam estratègies sense fronteres», amb la qual cosa es referia a la lluita per preservar el medi ambient, combatre la droga, la corrupció i el crim organitzat, i promoure el desenvolupament sostenible. EFE.

• Obituari

Mor un dels inventors d'Internet Jonathan Postel, un dels inventors de la xarxa informàtica Internet i durant molt d'anys l'home que tenia a les seves mans tots els dominis d'Internet, va morir ahir a Califòrnia. Postel, que començà a treballar en la connexió d'ordinadors el 1960, morí a causa de problemes del cor. Fou director de l'Autoritat d'Assignació Numérica i d'Internet i desenvolupà un peculiar sistema numèric per a la infinitat de direccions electróniques que admet la xarxa. DdB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris