cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 29°
33°

Un tribunal de Washington du el judici antimonopoli de Microsoft

El judici antimonopoli de Microsoft va començar ahir davant un tribunal federal de Washington devers les 10.05 hora local.
El jutge Thomas Penfield Jackson va obrir el judici que ha de determinar si el grup informàtic dirigit per Bill Gates va utilitzar pràctiques monopolistes en el mercat dels sistemes d'explotació amb el seu programa Windows, per obtenir una posició dominant en el mercat dels programes de navegació de la xarxa Internet.

El judici, promogut pel govern federal i per vint estats, ha de durar vuit setmanes i fins 24 testimonis hi hauran de declarar. Microsoft, el primer editor mundial de programes informàtics, va reafirmar poc abans de l'obertura del procés el dret fonamental de cada empresa a innovar. «Microsoft lluitarà per un principi fonamental en el desenvolupament d'aquesta acció judicial, que és que cada societat ha de poder ser capaç d'innovar, de concebre els productes per millorar-los per respondre a la demanda», declarà el responsable dels serveis jurídics, Neukom.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris