lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
16°

«The rocky horror picture show», l'espectacle!

Cada divendres i dissabte, i de la mà de Vivian Caoba, el Rialto serà escenari d'una sessió especial

A partir d'aquesta setmana, les nits del divendres i dissabte seran molt especials al cinema Rialto. No. No hi ha cap estrena espectacular. Veritablement, una novetat, allò que en diríem una novetat, no ho és. Fa gairebé 25 anys que roda (i el que rodarà encara). No vindrà cap estrella de les que apareixen al film. Allò no serà Hollywood, o potser sí. I és que divendres comencen les representacions de The rocky horror picture show. I deim representacions perquè serà alguna cosa més que la projecció de la pel·lícula. Segons avançà Joan Salas, responsable del cinema, esperen la complicitat del públic per aconseguir un espectacle total. «Es donarà una bossa amb diferents coses com ara pistoles, capells, confits, arròs, portades de diari... Volem, a més, que la gent vengui desfressada», comentà Salas. La mestra de cerimònies no podia ser altra que Vivian Caoba. En aquest «repte» setmanal, Caoba comptarà amb la col·laboració d'altres amigues «accelerades» que, ben segur, animaran el personal.

Els «accessoris» que conté la bossa que es facilitarà a l'entrada del cinema són totalment imprescindibles per poder gaudir de l'espectacle al màxim. Així, l'arròs és per celebrar els casaments de la pantalla tal com mana la tradició més tradicional; el diari és per protegir-se de la pluja que insistentment desllueix les representacions; les matraques, per animar les mamballetes i fer encara més renou quan calgui; els espanta-sogres, per un moment de necessitat; el mocador de paper, per acomiadar els personatges cada vegada que surten de l'escenari; i, finalment, una pistola de fireta (i d'aigua) que a banda de contribuir a foragitar els dolents, permet col·laborar a resoldre els problemes de manca d'aigua (si més no al Rialto).

En fi, com podeu comprendre, tot aquest muntatge serà un poc més car que una entrada de cinema qualsevol. «Les entrades valdran dues mil pessetes, però és que es donen moltes coses», comentà Salas, que es mostrà convençut que la iniciativa serà tot un èxit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris