cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
26°

La professora condemnada per «violar» un alumne torna a donar a llum una nina

No se sap encara si Mary Kay podrà conservar-ne la custòdia

Mary Kay LeTourneau, la professora nord-americana de 36 anys, condemnada a set anys i mig de presó per «violar» un adolescent de dotze anys de qui es trobava embarassada per segona vegada, va donar a llum, segons va informar la cadena de televisió NBC.

La professora va ser conduïda a l'hospital de Takoma, a l'estat de Washington, on va tenir una nina, segons la cadena. El seu advocat, David Gehrke, va expressar el passat mes de març el desig que la seva client conservàs la custòdia de la nina el pare de la qual és un adolescent que té ara 16 anys i amb qui ja va tenir una nina el maig del 1997.

Però encara no se sap si la professora estarà autoritzada a fer-ho. Una portaveu de la presó, Patricia Wachtel, va explicar al març que això era molt difícil, ja que la presó no disposa dels mitjans necessaris per instal·lar les zones especials per a les mares que acaben de tenir un fill. Mary Kay LeTourneau serà separada de la seva filla 48 hores després del naixement, va afegir la cadena.

Mary Kay LeTourneau compleix una pena de set anys i mig de presó per la «violació» d'un dels seus antics alumnes, que tenia en aquells moments 12 anys. D'aquesta unió va néixer una nina.

En un primer moment la pena va ser la llibertat condicional després de realitzar la promesa de no tornar a veure l'adolescent. Però els dos amants varen ser sorpresos el passat mes de febrer dins un cotxe.

Ho va reconèixer  

El jove va reconèixer davant un conseller pedagògic haver mantingut de nou relacions sexuals amb Mary Kay.
Aquest cas va tenir una gran repercussió al món quan es va fer public. Pertot arreu es va obrir un debat sobre si era ètic o no que una professora, o un professor, mantingués relacions sexuals amb un alumne. Segons alguns, la professora va tenir una posició de superioritat amb l'alumne.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris